Musical Jozef

De Protestantse Gemeente Tweestromenland, waaronder de dorpen Zwartewaal, Heenvliet, Geervliet en Abbenbroek vallen, organiseert om de paar jaar een musical. Na de musicals Saul, Jakob, Mozes, Ester en Maria is er deze keer gekozen voor de musical Jozef.

Deze musical speelt zich af in de eerste dagen direct na de dood van Jozef. Flashbacks geven zicht op het leven van Jozef én op het leven van Dina, zijn halfzuster. Dina "heerst" in het huis van Jozef, waar de eerste dagen na zijn dood iedereen in en uit loopt. Uiteraard de kinderen van Jozef - Efraïm en Manasse - maar ook zijn broers, een schoonzus en allerlei onverwachte gasten. De huiskamer van Jozef is dus het centrale ontmoetingspunt. De herinneringen van zijn familie en de bezoekers zijn telkens aanleiding om in de vorm van flashbacks terug te kijken op het leven van Jozef.
Een herkenbaar verhaal voor mensen van vandaag over vergeving en verzoening.

Bestel kaarten

Via het onderstaande formulier kunt u tickets bestellen voor Musical Jozef. Volwassenen betalen € 10,00 en kinderen tot en met 12 jaar € 8,00. Na het plaatsen van de bestelling worden u betaalgegevens toegestuurd. Wanneer de betaling is voldaan ontvangt u de tickets per e-mail. Voor vragen kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0181-661755 of door te mailen naar info@musicaltweestromenland.nl.

De musicaluitvoeringen vinden plaats in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet (Kerkplein 7). Houd u alstublieft rekening met de beperkte parkeergelegenheid rondom de kerk.

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Straat
Woonplaats
Telefoon
E-mail
Let op: De entreekaarten worden naar uw mailadres verzonden, zorg dus dat bovenstaand mailadres correct is!
Voorstelling
Volwassenen
-+
waarvan rolstoelgebruikers -+
Kinderen t/m 12 jaar
-+
waarvan rolstoelgebruikers -+
€ 0,00
Opmerkingen

Posters

Volg ons op Facebook

Musical Maria 2014

Foto's van Musical Maria 2014